“Sla je vleugels uit en laat de innerlijke kracht die God je heeft geschonken door je heen stromen. Die kooi van ‘ik doe het op mijn manier’ is al opengebroken door Hem. Hij heeft alles al overwonnen en wil dit ook aan jou (nogmaals) laten zien.

Leef niet alleen voor jezelf, maar ook om anderen te dienen. Laten we beginnen in ons gezin; dat is onze eerste opdracht.

Maar hoe doe je dit dan? Je zult jezelf afvragen:

  • Waarom reageer ik op deze manier?
  • Wat drijft mijn gedrag?
  • Hoe kan ik mijn energie beter inzetten?
  • Waarom vind ik het moeilijk om nee te zeggen?

Om jezelf te versterken met zelfinzicht, kun je:

  • Weten wie je bent.
  • Diep beseffen hoe uniek je bent.
  • Praktisch begrijpen welke keuzes bij je passen.
  • Ontdekken hoe je jouw potentieel volledig kunt benutten.

Door jouw innerlijke kracht een kleur te geven, krijg je inzicht in jezelf en je talenten. Dit leidt tot erkenning en waardering. Met dit inzicht kun je jouw impact vergroten en je dromen verwezenlijken.

Het is inderdaad wonderlijk hoe diepgaand zelfinzicht jou kan helpen. Als je begrijpt hoe God het al in jou heeft gelegd, kun je bewuste keuzes maken en jouw innerlijke kracht benutten. Voluit leven gaat niet over perfectie, maar over authentiek zijn en handelen vanuit deze kern.

Zo versterk je je vleugels en kun je gaan met de innerlijke kracht die God jou heeft geschonken. Leer waardevol jezelf ontdekken.”

 

Dit team, als een hecht gezin, ging je voor:

Eén van de mooiste cadeautjes die ik mezelf heb gegeven! Het heeft niet alleen letterlijk meer kleur in mijn leven gebracht, maar ook figuurlijk! Ik heb deze training samen met mijn dochter en man gedaan, waardoor ik meer inzicht en begrip heb gekregen in de rolverdeling in ons gezin.

Dankzij de goede coaching, oprechte interesse en deskundige advies van Heleen sta ik nu steviger, doelgerichter maar vooral gelukkiger in het leven!

Jouw investering voor dit traject is: € 650,- inclusief 21% BTW

Zakelijk traject kan ook! Deze investering is: € 575,- exclusief 21% BTW

Wil je als team een passend traject aangaan vraag naar de mogelijkheden.

Coaching op Locatie is ook mogelijk binnen de Hoekschewaard, dan rekening ik € 20,- per gesprek extra plus € 0,30 per kilometer.

Ben jij klaar om je vleugels uit te slaan? 

Contact:
Neem vandaag nog contact met me op en ontdek hoe ik jou verder zou kunnen helpen. Stuur een berichtje naar info@tijdvoorveerkracht.nl  en je krijgt binnen twee werkdagen een antwoord terug.

Kennis maken.