Methodiek

Persoonlijke Kracht Methodiek.

 

 De PK-test is gebaseerd op de Persoonlijke Kracht Methodiek die persoonlijke kracht meet, ontwikkeld en zichtbaar maakt. Het model dat hieraan ten grondslag ligt is vanuit de psychologie van Kleur.

Door jouw kracht kleur te geven krijg je inzicht in wie je bent en wat bij je past. Hiermee start de erkenning en waardering voor wie je bent. Met dit inzicht kun je keuzes maken om jouw prachtige talenten de ruimte te geven en verder te ontwikkelen. Door te laten zien wie je bent, kun je van jezelf een sterk merk maken, je impact vergroten en zo bereiken en betekenen waar jij van droomt.

Stop met jezelf klein maken, wegcijferen, verstoppen of onzichtbaar maken. Stop met twijfelen of je wel goed genoeg bent. Stop met zijn wie je niet bent en met doen wat niet bij je past of wat anderen van je verwachten. Dat kost te veel energie en daar word je niet gelukkig van. Het is tijd om jouw unieke kracht te omarmen en zichtbaar jezelf te zijn.

 

 

 

Kom in Balans met de TotalBalance methodiek!

​Deze methodiek is gebaseerd op Bijbelse principes. Of je nu wel of niet gelovig bent, je bent van harte welkom. De mehodiek is bedoeld voor iedereen. Elk coachingstraject bestaat uit drie fasen, die we na elkaar doorlopen.

Persoonlijke historie

In deze fase analyseren we je verleden.

We voeren gesprekken en maken gebruik van de creatieve levensweg. Het doel is emoties verwerken en leren van het verleden. Zo kun je in de toekomst andere keuzes maken.

Persoonlijke analyse

We doen een uitgebreide energieanalyse. Zo kom je erachter wat je energie kost en wat jou energie geeft. Zo kun je hier een goede balans vinden. Ook doe je de liefdestalentest, gebaseerd op de boeken van Gary Chapman. We doen ook een persoonlijkheidstest, waarmee we een motivatieplan maken. Doordat jij weet wat jou motiveert en waar jij goed in bent, kom je dichter bij je bestemming.

Persoonlijke planning

Aan de hand van vragen ga je op zoek naar de ideale balans in je leven.

Zet nu de eerste stap »