Coaching

Coachingstraject

Tijdens het coachingstraject komen drie fases van het leven aan bod.

Persoonlijke historie

Wie was ik, het verleden

Persoonlijke analyse

Wie ben ik, het heden

Persoonlijke planning

Wie word ik, de toekomst

Ik lees in overleg met jou een stukje voor uit de Bijbel of een bijbels dagboekje, bid voor je, zegen en bemoedig je.

Het traject

Je begrijpt dat als we de methode doorlopen binnen het traject niet in één gesprek is besproken. Gun jezelf hiervoor een investeringstijd van minimaal 15 gesprekken die kunnen uitlopen tot 20 gesprekken van de 60 tot 80 minuten. Deze gesprekken verdelen we over 26 weken, dus ongeveer een half jaar.

Maar wil je alleen kijken naar het heden doormiddel van de analyse, of liefdestalen test kunnen we dit ook bespreken.

Zet de eerste stap »

Hoe gaat het in zijn werk?

Vraag een kennismakingsgesprek aan via het contactformulier. Dan zal ik je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek van ongeveer 15 tot 30 minuten. Hierin bespreken we je hulpvraag en gaan we op zoek naar welke coaching het beste bij jou past.

Het traject

Tijdens de coaching gesprekken spoor ik je liefdevol aan door vragen te stellen en je creatief te laten werken. We kijken naar jouw persoonlijke Veerkracht. Leren de veren op je pad te zien zodat je daar doorheen jouw kracht mag voelen, zo leer je thuis te komen bij jezelf. En kan je het verleden loslaten, het heden aankijken en uitzien naar de toekomst.

Evaluatie

Na het doorlopen van de methode ga je eerst zelf verder. Na  2 maanden komen we nog één keer bij elkaar om het geheel af te sluiten.